top of page
Ana&Marc-1129.jpg

CASAMENTS

Us caseu i voleu que el vostre casament sigui divertit, màgic i emotiu?

Aqui trobareu tots els nostres espectacles per poder fer que el teu casament sigui espectacular i inoblidable, pero si tot aixó no és suficient, i ens voleu fer una proposta d’algún espectacle/animació/vestuari que no estigui aqui... Cap problema! Nosaltres farem el possible per tal que es faci realitat! No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i explicar-nos qué tens en ment.

Ana&Marc-682 (1).jpg
Ana&Marc-879.jpg

Mestre de cerimònies

Farem que el teu casament sigui tot el divertit,emotiu i emocionant que volgueu fent que el nostre mestre de cerimònies expliqui anècdotes i conduint la cerimònia

Benvinguda convidats

 Rebeu els vostres convidats amb els nostres xanquers i malabaristes al principi de l’aperitiu o durant el banquet fent diferents tipus d’actuacions:

- Malabars tradicionals

- Malabars de foc

- Malabars led

- Performances

- Fes-nos la teva proposta

​Dúo musical:

Voleu amenitzar el vostre aperitiu? El nostre dúo de piano i veu us ajudarà a elaborar una playlist amb els vostres gustos musicals. Podreu gaudir des dels grans clàssics fins als hits mes actuals, tots versionats amb un gust exquisit i una veu increïble

Impro live show:

Si voleu passar una estona d’allò més divertida, aquest espectacle és el que esteu buscant! Espectacle de 60 min on els nostres improvisadors faran riure a tothom fent diferents improvisacions completament personalitzades amb anècdotes dels nuvis i els convidats.

bottom of page