top of page
IMG_5028-01 (1)_edited_edited_edited.jpg

Riu i gaudeix de la improvisació!

Impro live, ​és un espectacles 100% d'improvisació, on el públic no podrà parar de riure gràcies a les històries que aniràn construïnt del de l'escenari els nostres improvisadors a partir de situacions, frases o temàtiques suggerides pels mateixos espectadors. 

Tria el format que vulguis:

ImproLiveShow_Clar.png

IMPRO LIVE SHOW!
És un espectacle 100% d'improvisació, on el públic no pdrà parar de riure gràcies a les històries que aniràn construïnt dalt de l'escenari els 2 actors, a partir de situacions, frases o temàtiques suggerides pels mateixos espectadors. Però aixó no es tot, perquè al llarg de les improvisacions anirem afegint diversos elements: músiques, vestuaris, paraules clau... tot per fer que el show sigui encara més divertit, interessant i sempre diferent, ja que les frases i les situacions són infinites.

2 improvisadors interpretant
personatges infinits

75 min d'espectacle

Equip tècnic i material inclós

Escenari mínim de 4x3

Show apte per espais interiors i exteriors

IMPRO LIVE HUMOR BATTLE!
​És l'espectacle de gran format d'mpro Live, on es recrearà un divertit concurs, on els 4 actors competiràn per ser el guanyador de la gran batalla de la improvisació. Més proves, més vestuaris, més temàtiques, més jocs... tot el necessàri per fer que el públic interactui i s'ho passi d'alló més bé. Quin imporvisador serà el guanyador? 3,2,1... QUE COMENCI LA BATALLA DE L'HUMOR

4 improvisadors interpretant
personatges infinits

90 min d'espectacle

Equip tècnic i material inclós

Escenari mínim de 6x4

Show apte per espais interiors i exteriors

bottom of page